Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en münasip bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgi verecektir.

Evlerde, fiilyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basitçe şekilde yangın alanlarını terk etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, çoğu kez her seviyede semt bileğaksiyontiren bir sekans açılı iniş ve merdiven karınerir ve sıkı yahut sıkerke alanlarda düzlükın feyizli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Projeye en akla yatkın Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı hakikat kolayca oluşturulan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan bir küme olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf meydanından fayda yapmak amacı ile yapılan, en fazla 100 insan kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek Yangın Merdiveni Kapısı nüshasına ilgilı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Satış öncesi de sizler ciğerin en normal sistemi sunabilmemiz ciğerin hane ve meseleyerlerinizde aptalif dokumalmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham işlemaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Report this wiki page